En passiv start på 2020

2020 er kommet, nyttårsforesettene er startet å rulle på. Januar er snart ferdig og det er på tide å komme i gang.

Jeg har startet året med å vurdere hva som er mulig, hva jeg kan få til og hvordan jeg kan få det til.

Jeg har sett til USA og der har de en bevegelse som de kaller fore FIRE Financial Independence, Retire Early Denne bevegelsen har en del spennende konsept, der man sparer enten i aksjefond, eller enkeltaksjer som gir utbytte. For meg er dette ett spennende konsept og noe jeg ønsker å komme i gang med i løpet av året og tenkte å skrive rundt hvordan jeg kommer i gang, hva jeg har tenkt å investere i og hvordan jeg investerer.

Jeg har ingen finansiell utdannelse og lærer «mens jeg går». Hvis du har lyst til å gjøre kjøp basert på mine beregninger, så gjør du dette på egen risiko.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: