Vurdering av aksjekjøp Februar/Mars

Februar er kommet og jeg er da klar for å vurdere hvilken aksje jeg skal kjøpe meg opp i denne måneden (og muligens neste)

Jeg har begynt å se på porteføljen min, mitt mål er på sikt å få månedlig utbetaling fra mine kjøp. Jeg har jo en del aksjer i dag, av varierende størrelse. Siden jeg har kjøpt en god del norske/nordiske aksjer så har jeg en større utbetaling i April/Mai dette er noe jeg tenkte å justere inn etterhvert, men jeg har vurdert å kjøpe meg opp i 2 aksjer som jeg allerede har eierskap i.

Det som da er tanken er å ta en gjennomgang av 4 aksjer som jeg eier for å vurdere hvilken av dem jeg skal kjøpe meg opp i for å kunne hente litt ekstra i utbytte i April, vurderingen kommer også i forhold til om jeg skal kjøpe meg opp i de aksjene som har utbetaling i Mai.

Jeg tenkte å ta en gjennomgang av de 4 første aksjene for å finne ut hvilken jeg eventuelt skal kjøpe meg opp i. (Fortum, Novo Nordisk, Helgeland Sparebank og Gjensidige forsikring)

Her er en oversikt over de aksjene som jeg eier og når de har utbetaling

Aksje EX dato Utbetaling
Fortum Mars April
Fjordkraft Holding ASA Mai Mai
Novo Nordisk A/S Mars April
Dnb ASA April Mai
Pfizer Inc Mars/Juni/Sept/Desember
Helgeland Sparebank Mars April
Mowi ASA Mars/Juni/Sept/Desember
Gjensidige Forsikring ASA Mars April
Equinor ASA Feb/Mai/August/Nov
Telenor ASA Mai Mai
Orkla ASA April Mai
Entra ASA April Mai
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: