Året som har gått og videre investeringer.

Det har vært ett merkelig år, alt skulle gå bra, alt skulle starte opp. Men så kom korona, det har for min del gjort at 2020 ble året der det meste ble satt på vent og en del av (vel det meste) av det jeg planla ble ikke gjennomført. Jeg har gjort investeringer, bare ikke i den størrelsesorden jeg tenkte. (Jeg fikk kjørt opp til motorsykkel og kjøpte meg en motorsykkel og kom meg ett år lengre i utdannelsen min. Men her snakker vi om investeringene)

2021 er såvidt startet, jeg har sett på investeringene og begynner å legge de første stegene rundt videre investeringer.

Jeg ønsker å investere mer i aksjer som gir utbytte, det er en ganske bred diskusjon om man burde investere i utbytteaksjer eller aksjer som reinvesterer overskuddet selv og ikke betaler ut utbytte. (hvis man sjekker ut tidligere post, så er det en oversikt over hvilke aksjer jeg har investert i, så det neste steget er å få «fylt opp» de månedene der jeg ikke har utbetalinger)

Jeg jobber nå med å bygge videre på min portefølje som skal gi meg månedlig avkastning i form av utbytte. Dette fordi jeg synes det er gøy å se pengene komme på konto og planleggingen med hvordan disse burde reinvesteres er morro.

Tanken er å legge ut innlegg oftere fremover og det første vil bli hvilken aksjer jeg har investert i, hvilken måneder jeg har utbytte. Mål for året og hvordan jeg har tenkt å jobbe fremover for å øke min portefølje.

Jeg er ikke en profesjonell investor og gjør investeringene mine for egen vinning. Så å eventuelt gjøre det som jeg gjør, gjøres på egen risiko.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: