Porteføljeutvikling og tanker fremover.

I begynnelsen var jeg veldig opptatt av at selskapene jeg investerte i skulle betale utbytte og dette skulle være en del av min strategi. Dette er fremdeles en del av min strategi, men jeg har sluttet å henge meg opp i hvor mye man får i utbytte. Jeg har flyttet fokuset over på at jeg ønsker å være investert i gode, solide selskap, som jeg mener kan «ri av en storm». Siden jeg tror det vil komme en korreksjon på børsen og jeg vil da ha solide selskap som jeg mener kommer til å komme seg igjennom en korreksjon.

Jeg har tidligere fokusert på å lage detaljerte oversikter over min portefølje (jeg kommer fremdeles til å gjøre dette). Men for å forsøke å gjøre det litt enklere for meg selv, så har jeg lånt meg en exelmal hos slikblirdurik: excelmal

Denne passer meg ganske fint, siden jeg enkelt kan justere mellom aksjer og fond, jeg har ikke gjort en 100% justering av dette, men det kommer. Jeg har vurdert å sette ett mindre beløp inn i krypto, men jeg har egentlig mer lyst til å investere i ett mindre eiendomsselskap. Jeg får se hva jeg gjør videre, foreløpig så legger jeg bare opp til at jeg jobber videre med min portefølje og følger denne opp med den strategien jeg har lagt.

Sparing hittil i år.
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: