Snart nytt år!

Snart nyttår og tid for årets siste oppdatering, samt komme med ett par nyttårsforsetter og litt tanker rundt hvordan året har gått.

Det har vært ett godt år for meg, børsene tikker stadig oppover og med det har min portefølje fortsatt å stige i verdi. Noe som gjør at jeg nærmer meg min første million. Jeg krysser fingrene for at jeg kommer dit innen ett år eller to, men det er avhengig av ett par parameter som jeg ikke kan kontrollere. Målet er å fortsette å spare og jobbe med hvordan jeg kan forbedre meg og hvilke folk jeg trenger rundt meg for å nå disse målene.

Hvordan har 2021 vært ?

For min del, litt personlige opp og nedturer. De fleste av disse knyttet til Korona (på det personlige plan). Har vært tungt å være like motivert når man har hatt restriksjoner på hva man kan/burde/skulle/kunne gjøre og det har satt en demper når jeg ikke har hatt mulighet til å være så sosial som jeg har ønsket å være. Ellers har det vært god tid til å lese og studere i løpet av året, som har gjort at jeg har fått lest igjennom en del bøker og skolen har gått godt. Lite fokus på annet forbruk har også gjort det enkelt å investere i løpet av året, noe som viser seg i at jeg nesten har nådd 700K i investerte midler.

Mål og tanker for 2022:

  • Gjøre ferdig min MBA
  • Investere noen kroner i krypto (bitcoin)
  • Finne noen som kan lære meg mer om å investere direkte i eiendom
    • Vurdere å investere direkte i eiendom
  • Starte ett selskap
  • Ta en ide fra idestadiet til å være noe salgbart
  • Finne en god måte å generere noen kroner ekstra, enten ved å drive med konsulentbistand eller ved å ta en ide fra idestadiet og over til ett salgbart produkt.

Jeg har troen på at 2022 kan bli ett meget spennende år, men der 2021 har vært litt opp og ned pga korona, så har jeg troen på at 2022 kan bli ustabilt av andre finansielle aspekter. Når jeg hører at krypto ikke trenger å være backet av finansielle instrumenter og andre mer spekulative måter å proppe opp finansielle aspekter på, så får jeg litt flashback til dotcom boblen og finanskrisen. Jeg håper jeg tar feil og det er noen år frem i tid, men det vil tiden vise. Takk for ett spennende 2021, jeg ser frem til 2022.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: