Nytt år, nye muligheter, mitt første kryptokjøp

Jeg har sagt det før og jeg sier det gjerne igjen, jeg kan bruke små mengder penger på ting som jeg egentlig ikke skjønner så mye av for å lære meg mer om det. Det har gjort at jeg har lært meg mye om børsen, børs produkter, fond, ETF’er, aksjer, verdisetting av aksjer, aksjeutvikling, FIRE bevegelsen (Financial Independence, Retire, Early) og mye mer.

Nå er tiden kommet til at jeg har lyst til å se på krypto, problemet mitt mer krypto er at jeg har ikke helt troen, jeg (som mange andre) har jeg liten forståelse for hva bruksområdet er. Slik jeg ser på det pr. nå, så er det som ett investeringsobjekt, som man investerer i fordi……. vel, fordi andre investerer i det. Jeg ser helt klart at det kan være muligheter for en desentralisert valuta, der man kan overføre hele døgnet med lav kostnad. Men terskelen for å bruke denne valutaen er litt høy i mine øyne. Man burde ha en offline wallet, man burde ha en kjent kryptobørs etc. etc. For min del, så gjør jeg det enkelt når jeg gjør mitt første innskudd.

Jeg har sett litt rundt og det som har fått meg til å kjøpe er Norwegian Block Exchange, mye fordi jeg hørte en podcast: Tid er penger, ca. 43:30 inn i intervjuet. Der det ble fortalt om ideen jeg likte ideen og tanken rundt fremtiden og hva tankene er fremover. Spesielt i forhold til hvilke integrasjoner som man kan komme med, blant annet med overføringer som blir mer friksjonsfrie. NB! Dette har gjort slik at jeg har kjøpt meg opp ett mindre volum i NBX.

Så, nå har jeg testet ut denne og for min del, så synes jeg den var enkel, lettfattelig og den virker veldig grei. Lett å overføre penger fra konto til børsen, så blir det ett mindre beløp investert i krypto igjennom dem fremover, så får jeg heller skrive mer når jeg får mer erfaring med selskapet.

Jeg kommer til å si hvordan dette går fremover, sammen med mine andre investeringer.

Hvis du har lyst til å teste ut kryptobørsen, så kan denne referral linken brukes: https://app.nbx.com/login/signup?referral=8eVQl9Y-JA

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: