Om denne bloggen

Hvem er jeg?

Jeg er en mann ca. midt i livet, ungene mine begynner å bli voksne og jeg ser på muligheten til å finne ut hva jeg har lyst til å gjøre og en av tingene er å lære meg mer om penger og investeringer. Min utdannelse ligger innenfor IT og teknologi, så dette er min måte å lære meg mer om finans og investeringer og ønsker derfor å dele mine tanker rundt min ferd mot passiv inntekt.

Jeg har ett mål om å oppnå en passiv inntektsstrøm ved å se på forskjellige investerings-muligheter innenfor den finansielle markedet. Tanken er å bruke denne bloggen for å fortelle om mine investeringer, hvordan og hvorfor jeg har gjort dem og mine erfaringer rundt disse.

Hvis du kjøper eller investerer basert på det jeg skriver så gjøres dette på eget ansvar og egen risiko.

Vennlig hilsen

Henning

Reklame
%d bloggere liker dette: