Februarinvestering

Februar er kommet (og snart ferdig) jeg har gjort den ene av 2 investeringer som jeg tenkte å gjøre i Februar.

Etter litt frem og tilbake med meg selv, så kom jeg frem til at jeg ønsket å øke min aksjepost i Fortum, dels for at det er ett solid selskap som jeg ønsker å fortsette å øke min andel i, dels for at jeg ser at hvis noe skulle skje med økonomien så trenger folk fremdeles strøm/energi. Fortum har mange spennende produkter og jeg har tro på at de kommer til å utvikle seg godt over tid.

Jeg forventer ett utbytte på 1,1€ pr. aksje og disse skal brukes til å reinvestere i selskapet, pr. nå så har jeg 2 aksjeposter i Fortum, en på aksjesparekontoen min og en på investeringskonto Zero. Posten som ligger på aksjesparekontoen min skal selges unna litt etter at utbyttet er betalt ut, da dette utbyttet og penger etter salget skal benyttes til å kjøpe opp flere aksjer på aksjesparekontoen (på sikt tenker jeg pr. nå å ha bare norske aksjer på min aksjesparekonto grunnet kildeskatt. Detter er også grunnen til at jeg flytter utenlandske/europiske aksjer over til investeringskonto Zero, jeg får se om jeg vurderer dette på en annen måte senere.

 

Jeg kommer tilbake til månedens andre investering i neste innlegg.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: